Team EFFEKT vinder konkurrencen om at transformere Frederiksberg Hospital til et nyt bykvarter

Frederksberghospital have

Team EFFEKT vinder konkurrencen om at transformere Frederiksberg Hospital til et nyt bykvarter

28 juni 2022

Igår blev det afsløret, at vores projekt team, Team Effekt, har vundet konkurrencen om at udvikle Frederiksberg Hospital til et nyt bykvarter! I et tæt samarbejdde er vores kollegaer til at udvikle det 14 hektar store område til en integreret og levende bydel, der stadig skal bevare Frederiksbergs kulturarv.

”Vi er meget stolte over at have fået den ære at skulle trække de nye linjer for så vigtigt et område som Frederiksberg Hospital. Bygningerne og området rummer en stor kulturarv og er kendt og elsket af rigtig mange mennesker. Vi skal værne om den historie der er og samtidig få skabt masser af liv i disse fantastiske omgivelser. Det bliver en stor opgave, men jeg ser frem til, sammen med hele teamet, at transformere dette kulturhistoriske område i hjertet af Frederiksberg til glæde for kommende beboere og besøgende," siger Poul Schülein, Partner og forretningsområdechef hos Arkitema.

Visionen for Frederiksberg Hospital skal realiseres som Team Effekt, hvor Arkitema og Effekt går sammen med COWI, Gemeinschaft, Creator Projects og Frederiksberg Hospital.