Om os

Vi skaber arkitektur for de mange og for det fælles bedste. Resultatet er en evig balancegang mellem bæredygtighed, skønhed og økonomi.

Nyheder

Transformation

Tema

Vores fokus ligger på at bevare de oprindelige kvaliteter og værdier i bygningen, samtidig med, at vi tilpasser den til nye funktioner og behov.

De fleste bygninger skabes som udgangspunkt til et bestemt formål, men som tiden går kan der blive behov for at tilpasse sig nye funktioner. Transformation af den eksisterende bygningsmasse er en af de mest bæredygtige muligheder for at udvikle vores byer, hvor alt lige fra århundreder gamle palæer til nyere fabriksbygninger kan have potentiale til at blive omdannet til nye funktioner. Derfor er renoveringer, ombygninger og transformationer af bygninger et perspektiv man ofte bør overveje, når man står med en eksisterende bygning.

Når vi omdanner og transformere bygninger starter vi altid med at lave en værdisætning af bygningen. Vi bruger værdisætningen til at sikre at kundens ønsker bliver opfyldt, med respekt for den eksisterende bygning i en given kontekst. Her har vi fokus på ikke at miste de særlige arkitektoniske, sociale, miljømæssige og kulturelle værdier som bygningen har, samtidig med at vi belyser bygningens potentialer og muligheder for at genskabe værdier som måtte være gået tabt ved tidligere ombygninger.

Læs mere om vores tilgang til transformation her

Instagram

  • instagram.com/arkitema
  • instagram.com/arkitema
  • instagram.com/arkitema
  • instagram.com/arkitema

Karriere

Bliv en del af Arkitema.
Kom i kontakt

Timber

Tema

Vores mål er at skabe de bedste rammer for livskvalitet og aktivt bidrage til en grøn transformation inden for byggebranchen.

Træ er en vedvarende ressource, der vokser ved hjælp af solenergi, og vi anser det for at være et af de mest miljøvenlige materialer at bygge med i dag.

Vi arbejder strategisk med bæredygtighed, og vi har dannet et rådgivende team af specialister inden for trækonstruktion - Arkitema & COWI Timber. Vores fokus er at levere løsninger af høj kvalitet og designe moderne trækonstruktioner. træbygninger har et lille CO₂-fodaftryk, de er holdbare, hurtige at bygge og frem for alt sunde for mennesker at bo i. Vores skandinaviske samarbejde er førende inden for arkitektur og træteknologi. Vi er i stand til at tilbyde den nyeste viden og løsninger, som fremtidige generationer vil drage fordel af.

Vores mål er at skabe de bedste rammer for livskvalitet og aktivt bidrage til en grøn transformation inden for byggebranchen. Med en konstruktion lavet af træ kan vi realisere visionen om CO2-reduktion, øget produktivitet og en mere bæredygtig bygningskultur.

Vi har specialister med mange års erfaring inden for trækonstruktion på vores skandinaviske kontorer i Danmark, Sverige og Norge. I tæt samarbejde med entreprenører, universiteter og producenter sikrer vi, at vi kan give den bedste rådgivning

Skandinaviske kontorer