Ny Sustainability Director hos Arkitema

Thomas Fænø Mondrup by Lars Just 024 copy

Ny Sustainability Director hos Arkitema

11 januar 2023

Vi er glade for at byde Thomas Fænø Mondrup velkommen som ny Sustainability Director hos Arkitema. Thomas har store ambitioner for tegnestuens fremtidige bæredygtighedsarbejde, og alle de initiativer, der allerede spirer og er i gang, vil Thomas bruge som afsæt til en mere målrettet, helhedsorienteret og ambitiøs tilgang til bæredygtighedsarbejdet. Målet er, at bæredygtighed skal integreres i endnu højere grad i projekterne, og han ser blandt andet et stort potentiale i en sammensmeltning med den digitale udvikling.

Som Sustainability Director træder Thomas Fænø Mondrup desuden ind i udviklingen af den samlede bæredygtighedsindsats for Arkitema og moderselskabet COWI. Samarbejde og fokus vil generelt blive intensiveret i de kommende år og Innovation Director i Arkitema, Marianne Friis ser frem til at få Thomas Fænø Mondrup i arbejdstøjet:

"Jeg er meget glad for, at Thomas nu slutter sig til Arkitema. Han har et stort overblik og en høj faglighed, som han kan udfolde, når han skal lede og udvikle fremtiden sammen med alle vores dygtige kolleger indenfor bæredygtighed. Jeg er sikker på, at hans erfaring på både strategisk, taktisk og operationelt niveau bliver en succes. Jeg glæder jeg mig til at få et godt samarbejde med Thomas, og til at flytte Arkitemas innovationsafdeling til et højere niveau."