LEGO Koncernen udvider med produktionsfaciliteter i Virginia, U.S., og i Vietnam.

LEGO Group

LEGO Koncernen udvider med produktionsfaciliteter i Virginia, U.S., og i Vietnam.

19 januar 2023

Fra begyndelsen har der både været fokus på at bygge videre på tidligere erfaringer fra LEGO Koncernens faciliteter rundt om i verden og på bæredygtighed. De mange grønne tiltag involverer en solpanelpark, et regnvandsgenbrugsanlæg, tagmonterede solpaneler, elbiler og energieffektivt produktionsudstyr.

Projekterne bygger på LEGO Koncernens og konsulenternes fælles erfaring fra samarbejde om andre produktionsprojekter i hele verden.

”Ved at arbejde med COWI/Arkitema i forskellige projekter globalt gennem de seneste år, har vi haft mulighed for ikke kun at gøre brug af vores egen, men også COWI/Arkitemas dybe viden og kompetencer. Derudover har vi oplevet en stor optimering af designarbejdet mellem vores virksomheder. Det er et fantastisk partnerskab, hvor vi alle får gavn af vores teamwork, forklarer Henrik Priess Sørensen, Head of AM Extension, Trans. & Discover, Global Workplace Projects, LEGO Koncernen.

Den 160.000 m² store fabrik i USA forventes at åbne i 2025 og vil skabe omkring 1700 arbejdspladser i løbet af de kommende år. Fabrikken på 150.000 m² i Vietnam forventes at åbne i 2024 og vil skabe 4000 arbejdspladser over de næste 15 år.